Frustrert og oppgitt

Dagens klagemur!

Natt til tirsdag, klokka viser 01.52 på mobilen. Jeg ligger i senga. Har ligget her ganske lenge. Sov litt først, men våknet av følelsen av at rommet går rundt. Håpte jeg skulle sovne igjen fort, men som alle andre netter så antar jeg at det tar minst 3-4 timer før det tar av såpass at jeg sovner.

Kjenner jeg blir lei, 29.juli var første dagen med svimmelhet og hodepine. Siden har det vært hver forbanna dag, noen dager sammenhengende hele dagen. De fleste dager iallfall 12-14 timer. Jeg prøvde skrive ned en stund for å se om det skulle bli mindre, jeg ble bare frustrert… og oppgitt!

Mange lurer på hvordan alt skjedde, jeg vet egentlig ikke. Jeg har over lang tid, kanskje over de siste 2 årene vært ekstremt sliten, trøtt og utilpass. Jeg har kunnet gråte av ingenting. Kjeftet for ingenting. Men jeg har presset meg, jeg trodde kanskje det gjorde meg til ett bedre menneske. Sannheten er nok en annen, jeg har skapt ett monster. Når jeg kjørte til jobb (45 minutt hver vei) måtte jeg stoppe minst to ganger for en liten powernap, når jeg ikke sov så gråt jeg. Det bare rant. Alltid ha en vannflaske i bilen for å “spyle” øya så ingen så sannheten.

Smerter på steder jeg ikke visste det gikk an å ha smerter, midt på låret, midt på leggen, midt på overarmen, under kragebeina, og bak i samme høyde. Egentlig overalt. Kunne kjennes ut som jeg hadde kniver gjennom der. Smerter som flytter seg, kunne gå dager mellom hver gang på ett sted. Jeg kan ikke engang si om det er muskler eller ledd. Jeg har hatt utallige timer hos fysioterapeut uten at hun finner “roten” til det.

Jeg er så lei, så inderlig lei. Det at jeg har noe som ingen kan se er kanskje noe av det verste. Joda de fleste ser nok at jeg må ta noen støttesteg veldig ofte, men tror ikke noen tenker over det. Jeg “ser” frisk ut så da er det vel ikke så alvorlig. Kanskje ikke, men personlig har jeg vært innom tanker som hjernesvulst og 3 mnd igjen å leve (dramaqueen). Jeg har vært innom borreliose, negativ test to ganger. Neste ut er nevrolog, i slutten av januar. Håper jeg får ett svar.

Klokken er 02.25, jeg er sliten, oppgitt, svimmel og frustrert.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.