En kveld uten Internett

Altså vi snakker krise! Men Internett leverandøren her leverer nesten flere timer uten nett enn med, kan trygt si at jeg er en av deres største fans!

Nå er det en gang sånn at vi er ikke tilknyttet noen TV leverandør så alt vi ser på streamer vi over nett. Så når ho mor da skal sette seg ned å kose seg glugg den kvelden hun var alene hjemme og litt rusk i form, ja da er linjene stengt både på leverandørens kundeservice og inn til min TV! Og kanskje leverandøren skal være gla for det for det er ikke første gang de har fått høre hva jeg mener om de. Hadde vi hatt valgmuligheter til å velge annen leverandør så tror jeg 90% av bygda her hadde gjort det! Ja du skjønner, det er så godt utbygd nett i 2018 at vi har radiolink… radio-hva!!!? Jepp livet på landet!! Så vi blir heller ikke prioritert, vi bor for langt borte!

Så kvelden min ja, den gikk med til å kose meg med oppvarmet kjøttsuppe og kose meg med Snekker Andersen og Julenissen på DVD. Sto liksom mellom den, Cars og Reisen til Julestjernen. Og tiiiiiidlig i seng… Men fikk jeg sove? Nei! Ble liggende å irritere meg over det manglende nettet, så avhengig har man altså blitt!

Fikk planlagt neste uke da, både middager og andre gjøremål.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.