Den perfekte kombinasjon

Onsdager er jo som kjent guttas fridag hver eneste uke, Odin og jeg startet dagen med koselig samtale og en haug bøker før storebror våknet. Litt sosialt med Oda også før hun gikk til skolen, morgenen er flott, da har som regel ikke tenåringshormonene våknet helt enda.

Gutta har spurt flere uker nå om vi kunne bake “nøffins” så i dag har jeg innfridd ønsket, i ekte Toro stil! De bryr seg ikke så lenge smaken er der, heldigvis!

Planen i følge ukemenyen var at i dag skulle vi ha torsk, men siden det ble bestemt i går at papsen skulle på tur i dag så byttet vi om og heller går for pannekaker og suppe i dag! Noe som passer meg perfekt! Jeg elsker suppe og i dag blir det en kjøttsuppe av pinnekjøttkraft. Har så mye kraft stående i fryseboksen av både pinnekjøtt, hjortelår, svineknoke, lammelår og kalkun. Men det kan jo brukes til det meste, jeg bruker det i både supper, sauser, gryte og ikke minst i bakst. På lillejulaften har det blitt en tradisjon med kalkun så da prøver jeg å huske ta opp kraft for å ha i rundstykkene som gjengen vil ha som tilbehør. Grovbrød har blitt en stund siden jeg bakte, men det er supert med kraft i de også.

Følger du Steffagarden på Facebook? Hvis ikke blir jeg superglad om du gjør det!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.