5 ting jeg skulle ønske jeg kunne

Jeg er jo ett listemenneske, og jeg setter seriøst opp lister for alt. Alt fra hummer til kanari, pakkelister, bakelister, middagslister, handlelister. Jeg vil si jeg er en tidvis rotete person, listene hjelper meg med å være mer strukturert. Nå har jeg feks laget meg en gjøremålsliste som jeg tror er innafor for å bli ferdig med alt til jul og samtidig rekke å kose meg også.

Men nå altså denne listen, den burde kanskje heller hete 5 ting jeg SKAL lære meg, men det er så langsiktig.

  1. Strikking. Altså jeg kan både rett og vrang, men jeg skulle ønske jeg kunne å strikke etter mønster. Jeg er jo trossalt “hun med alle ullgenserene.”
  2. Hekle. Vet ikke om det er to sider av samme sak som strikking, men hekling, der er jeg HELT grønn.
  3. Sy med maskin. Enda mer håndarbeid. Jeg klarer å sy en rett sikk sakk liksom, men mønster! Mønster er greia!
  4. Vinyl kutting. Jeg har ALT utstyr, men jeg er redd for å feile så derfor har jeg unngått den. Nå har den stått i 2år uten at jeg har tatt av så mye som plomberinga.
  5. Ta skikkelig bra bilder. Her snakker vi kanskje mest detaljbilder, men også bli bedre på andre bilder.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.