5 ting jeg elsker med julen

 • Det måtte jo komme, ikke sant? Denne har jeg gledet meg til…
  • Giverglede. Vi gir mer til de som ikke er like godt stilt i samfunnet. Jeg tenker gavene under juletreet på kjøpesenteret som går til barn som kanskje ikke får julegaver ellers. Donasjon av penger så hjemløse kan få julemiddag. Det er så fint og det rører meg helt inn i hjerterota.
   Familietid. Det er ikke til å komme bort fra, vi bruker mer tid sammen i jula. Det liker jeg.
   Barnas forventninger. Altså, å se hvordan barna stråler av forventning, lykke og glede, det kan ikke måles i verdi!
   Julestemningen. Uansett hvor man går så er det en helt annen stemning blant folk når det nærmer seg jul.
   Ventetiden. Ja det er faktisk den jeg liker aller best, det å dulle og dille for å lage jul.

  Er det rart jeg liker julen da?

  © 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.