Utfordring: 4 uker uten godteri

Denne tiden når jeg har gått hjemme så skal jeg innrømme at jeg har nok syns litt synd i meg selv, og av den grunn så har det blitt endel spising av feil “mat”. Og ikke bare på lørdager.

Så i den anledning kjører jeg en utfordring til meg selv at fra i dag og frem til bursdagen min som er 18.november så skal jeg klare meg uten godteri. Herunder ligger sukkerholdig brus, potetgull, sjokolade, smågodt, is, juice eller annen feit og sukkerholdig mat. Selvsagt utgår gatekjøkkenmat også, men dette spiser jeg ikke til vanlig heller så det byr ikke på problem! Sukkerfri brus og Burn Zero er innafor i små mengder. Det bare må jeg ha om det ikke skal være en reel fare for at hodet mitt skal eksplodere.

Jeg skal også trene det kroppen orker minst 3 ganger pr uke. (Den blir kanskje tyngst?!)

Kanskje etter disse 4 ukene klarer jeg å gå tilbake til ett litt mer normalt forhold til godteri, og kun spise lørdager. (Eller uten en stund fører kanskje til at jeg ikke har lyst på i det hele, det ville jo vært det beste)

Blir du med på utfordringen?? Send meg en melding på Facebook da vel! (Kommentarfeltet er fremdeles stengt pga enorme mengder Viagra og Canada goose reklame)

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.