Ukestart med ett brak

Gutta var i barnehagen før klokka åtte i dag, noe som ikke har skjedd siden før sommeren. Møtet vi stresset mot ble avlyst så da var det bare å komme seg hjem, like greit egentlig kjenner jeg.

I dag er det roteskuffene som skal til pers, tror at alle har en sånn skuff. Jeg har flere, ikke alle like ille. Men i dag skal de iallfall sorteres og mye kan nok få dra på sin siste reis. Det er iallfall godt når det er gjort. Jeg er av den typen som er veldig gla i å ha alt sortert og i orden, men likevel helt ekstrem å rote. (Til mannens store forferdelse)

Ellers så er planen å hive meg litt på Halloween trenden, altså, jeg er ingen fan og hadde helst sett at vi slapp unna. Men Halloween er kommet for å bli og jeg får ikke skjermet gutta så mye lenger, storesøster skal gå knask eller knep med en venninne. If you can’t beat it, join it!!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.