Når jeg får etterlysning etter ukemeny

Planen var egentlig å droppe å ha ukemeny for jeg har følt at vi har kanskje en alt for kjedelig meny i forhold til så mange andre som deler den slags, men altså når jeg får typ verdens koseligste mail om akkurat dette så kan jeg iallfall prøve å få det til.

For vedkommende etterlyser en ukemeny der man slipper å ha tilgang til spesialbutikk eller butikk med ekstra stort utvalg, og her er vi utstyrt med “bare” Coop Marked så da må vi prøve gjør det beste ut av det.

  • Mandag: Spaghetti med kjøttsaus
  • Tirsdag: Fiskegrateng
  • Onsdag: Kyllingfilet med ris
  • Torsdag: Ovnsstekt laksefilet med potet, rømme og agurksalat.
  • Fredag: Hjemmelagd pizza
  • Lørdag: Taco
  • Søndag: Hjortebiff med ovnsstekt potet og brokkoli

Håper noen har glede av den!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.