Hadde så mange planer for høsten

Jeg liker å se på alt på den idylliske måten, på høsten skal vi gjøre masse innekos. Male litt, gjøre litt små hobbysysler med barna. Like mye innekos som turer i skogen med bål og kos, men sannheten er jo den at med en gang bladene begynner bli oransj så kommer også influensa som kastet på.

Nå er det helst meg den som har fått den verst foreløpig, jeg er jo en magnet for alle ulumskheter om dagen så kanskje ikke så rart. Kan jo nesten ikke annet enn å smile av det heller, er jo tragikomisk hele opplegget. Jeg har forresten fått endel spørsmål om hvordan det går med meg, kjenner jeg nesten blir litt brydd. Ikke vant til at folk spør. Status er iallfall ikke endret, jeg er fremdeles under utredning. Legene fant ingenting på MR, en undersøkelse på øre nese hals viste heller ingenting så neste steg er nevrolog. Tilstanden er generelt dårlig, men forsøker å gjøre det beste ut av det.

Når det gjelder lillebror og soving så er vi tilbake til start, noe plager han om dagen og han slår seg ikke til ro før han får ligge tett inntil mammaen sin. Får vel bare nyte den tiden han vil være mammadalt, en dag er det over. Da er det æsj med jentelus og flaut med en mamma som koser på en.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.