Guttas fridag og Halloween

Her i huset har ikke Halloween vært nevnt for hele dagen bortsett fra på SMS med storesøster som har vært hos venninna. Og jeg syns det er helt ok.

Minstemann som egentlig er en tøffing er ikke så tøff når det kommer til hva som er skummelt, for eksempel så kommenterer han stadig at julenissen er skummel. Så om det da skulle vært både heks, skjeletter og resten av Adams family så hadde han nok ikke sovet den neste måneden. Derfor utsetter vi Halloween så lenge vi kan…

Gutta har hatt fridagen sin i dag og selvsagt kom det en dag med spesielt utrivelig vær så vi har stort sett hatt innedag, Odin ble med pappaen å levere den berømte oppvaskmaskinen til reparasjon. Gjett om jeg gleder meg til ett liv med to oppvaskmaskiner igjen, nå skjønner jeg bare ikke hvordan noen kan klare seg med bare en? Luksusproblem? Ja jeg vet!

Pappaen tok med gutta ned for å trene når de begynte å bli greit utålmodig så de skulle få ut litt energi, jeg skulle slappe av på sofa litt. Det var som å blåse ut ett lys, borte var jeg. Får bare tenke som så at jeg trengte det nok.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.