Grensesprengende interiør

Hva sier man når mannen kommer hjem og er kjempestolt over det supre stereoanlegget han har investert i? Altså, vi har snakket om muligheten til musikk i stua, og tanken var vel egentlig en Geneva eller noe lignende, iallfall fra min side.

Han kommer med to enorme høyttalere, en diger forsterker og andre duppeditter… Interiørhjertet mitt gremmes! Men på den annen side… Jeg har en tanke om at stua skulle vært malt, og han har ikke vært helt på gli. Så tenker at om jeg får malt veggen mørk sånn at høyttalerene ikke er like “synlig” som mot den hvite veggen så kan de jo få stå en stund til… Grei byttehandel det vel?

One Reply to “Grensesprengende interiør”

  1. […] han skulle bli kasta ut, uten at faren for det er der så lenge han ikke kommer med flere ekstreme høyttalere. Men her han installert seg med både sofagruppe, projektor og lerret. Og altså en greit stor […]

Comments are closed.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.