Gi litt mer faen

Inni hodet mitt så har jeg en stemme. Nå høres det nok ut som jeg kanskje burde vært innelåst, men jeg prøver likevel.

Denne stemmen iallfall, den er veldig flink å fortelle meg alt jeg selv føler jeg er dårlig til. Stemmen som forteller meg at det finnes faktisk ingenting ved meg som er bra nok. Jeg er tjukk, klønete, udugelig. En dårlig mamma. En dårlig kone. En tragedie av ett menneske.

Jeg er jo under utredning av hodet så under en samtale så sa en av behandlerene til meg; du må tørre å gi litt mer faen, Silje! Din verdi måles verken i hva du får til, hvor mye du veier eller hva du gjør. Gi litt faen, si nei. Ikke herse med deg selv og ikke la andre gjøre deg heller. Det er lov å sette seg på sofaen med beina høyt og gjøre ingenting. Kanskje er ikke alle enig i verken hva du mener eller gjør, men du ER bra nok!

Du må bare tørre å gi litt mer faen!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.