Endelig fine høstdager

Etter over en måned med omtrent konstant regn så kom endelig sola i går, og værgudene slo til med opp mot 20 grader. Altså helt fantastisk!

Skal ikke skryte på meg å ha vært så altfor aktiv de siste månedene, men har prøvd noen turer på tredemølla i blant for å ikke miste piffen helt. I går trakk jeg det nok litt langt og endte opp med ett par timer på sofa i etterkant. Føler jeg må bare presse meg litt for å finne grensene mine inntil kroppen er oppe å går igjen.

I dag tester jeg grenser på husarbeid, huset har jo blitt litt forsømt de siste månedene, sånn helt ærlig liksom. I dag må bare gulv og lister sveipes over, og sengetøyet må skiftes ut. Tenker det må være innafor!

Ellers så har gjengen hatt høstferie denne uka, Oda har vært på husmorferie og gutta har styrt hjemme. Heldigvis er storesøster tilbake i morgen. Merker godt de dagene hun er borte hvor mye hun faktisk bidrar med i husarbeidet. Kjenner at mammahjertet svulmer litt.

Bare å hive seg rundt å komme seg i husarbeid da vel!

Ha en fin fredag!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.