5 ting jeg liker – 5 ting jeg absolutt ikke liker

Jeg er ett skikkelig listemenneske og kan skrive lister over alt, ting som skal gjøres. Ting som skal handles. Rekkefølgen på julepynt som skal opp. Huskeliste til skole, huskeliste til barnehage. Ja stort sett ALT! Tenkte derfor dele mine topp 5 på liker/liker ikke.

LIKER

  1. Lister. De er undervurdert. Jeg har ferdigskrevet liste for målsetninger og ting som skal gjøres det neste året…
  2. Å reise. Det kan i grunnen være hvor som helst, mer enn en gang har jeg hørt at jeg skulle vært splint/tater ettersom jeg trives kanskje bedre på farten enn hjemme.
  3. Forandring. Om jeg hadde hatt en utømmelig konto så hadde jeg nok pussa opp huset flere ganger pr år. Altså, vi snakker ikke om å bare male, men forandring.
  4. Fremsnakking. Folk som snakker fint om deg – også bak din rygg.
  5. Folk som gir meg god energi. Her mener jeg folk som gir meg noe godt, de jeg kan være meg selv sammen med uten å tenke at jeg må prøve å være noen jeg ikke er.

LIKER ABSOLUTT IKKE

  1. Brette klær. Herunder går det helt klart også å parre sokker. Derfor kan det lett gå så lang tid at jeg fort har 4-5 baljer med klær å brette når jeg først kommer meg i gang, og lett en balje med sokker.
  2. Utestenging. Dette gjelder for alle aldersgrupper. Og jeg mener bestemt at her bør voksne ta grep, for barna ser faktisk fra sine foresatte hva som er greit. Om du feks har en fest og inviterer de fleste, men ikke alle, legger du ikke da opp til at barna dine kan gjøre det samme? Dette er ett tema jeg skikkelig brenner for så skriver nok mer om dette. Herunder går også mobbing.
  3. Kroppslige lyder. Smatting, ekstrem tygging av tyggis, knekking av ledd, gnissing av tenner. Promp og rap er mer Ok.
  4. Dårlig kundeservice. Ettersom jeg har jobba med dette stort sett hele min yrkesaktive karriere så irriterer det meg kraftig. Herunder går både butikkansatte og kundeservice opplevelser på telefon/Internett. Alle slike bedrifter burde hatt “hemmelige”kunder som vurderte sin kundeopplevelse og rapporterte tilbake til kjedeledelse.
  5. Bedrevitere. Jeg har allerede skrevet innlegget De beste mødrene har ikke barn, jeg kunne skrevet en oppfølger “de beste legene har ingen utdannelse”.
© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.