Sånn går det med sovetreningen

Jeg flyttet jo inn på minstemann sitt rom for å se om det kunne hjelpe han til å faktisk kunne sove gjennom natten i egen seng.

Første natten var han våken tre ganger, han ville gjerne over i sengen til meg. Men selv hvor hardt det var for mammahjertet å si nei så ble vi enig til slutt. Og han sov tilslutt til klokken var kvart på åtte, det må man jo bare si seg fornøyd med sånn i første omgang.

Natt til i dag gikk faktisk enda bedre, bare TO ganger våken og ba heller ikke om å få sove sammen med meg. Når Oda gikk til skolen sov han enda, men klokken halv ni sto Ailo i dør og ropte på meg så da våkna lillebror også. Altså har vi hatt store fremskritt for hver dag. Kanskje må vi snart til å hive oss rundt å finne ny seng til han!?

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.