Noe å se frem til

I en sliten hverdag er det godt å tenke litt fremover, og vi er allerede i desember. Det er snart jul, folkens!

Om tre måneder har vi treåring i hus, om tre måneder er vi inne i den koseligste tiden på hele året. Advent. Ventetid. Førjulstid. Familietid.

Når man går hjemme sånn som dette så får man tid til å tenke på både adventskalender og julebakst. Om ting ikke forandrer seg så spørs det hvor mye som vil bli gjort av det man tenker, men nå har jeg betraktelig mer tid til å planlegge det så noen ting starter jeg med allerede nå. Det man kan gjør, gjør man… I de øyeblikkene energien er der.

Liggende på sofa i går kveld fant jeg den søteste julefilmen jeg vet om, “Borrowed hearts”… skulle så inderlig ønske at den var gitt ut på DVD i Norge, men finnes kun på sone 1 og det spiller ikke vår DVD spiller… Men jeg fant filmen på YouTube så da kan iallfall julestemningen! Ikke sett den sier du?? Google it! Anbefales på det sterkeste!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.