Skremt av Snapchat

En ny følger på snap skjer fra tid til annen, er liksom ikke sånn veldig aktiv der så er ikke de store greiene.

En som hevdet å være en gutt født i 1995, skikkelig på sjekkern. Jeg var visst skikkelig MILF og hele den pakka der. Hva er greia med å først fortelle meg at jeg er milf for så å sende meg en bilde av kølla? Altså hei gutten min, jeg har passert 40 og har barn… sånt har jeg sett før!! Men bare det å få seg til å sende sånne bilder til “hvem som helst”, eier ikke folk skam i livet?

Her skjønte jeg jo at noe var feil da, veltrent gutt med typ 5% fettprosent på kroppen. Relativt kjekk, tatovert. En som ikke trenger bruker Snapchat for å sjekke damer for å si det sånn. Og han sendte kun bilder i chat, ingen vanlig snap. Varselbjelle nummer x ringer da for min del!

Og la meg si det sånn, gutten hevdet å være fra en bokmåltalende kommune, Ok den kan jeg la gå. Men etter litt fikk jeg ny snap med dårlig nynorsk dialekt. Siste varselbjelle og jeg har ikke verken svart eller hørt mer. H*n skjønte nok avsløringen der!

Gøy å være milf og den pakka i noen timer, men ikke engang en ung versjon av Christian Grey hadde fått meg til å gå bak ryggen på min egen hunk! Som selvsagt har fått med seg hele snap samtalen, og syns der var stas at “kjærringa” blir sjekka opp uansett hvem vedkommende var.

Så til moralen, jeg har etter denne samtalen IGJEN hatt samtalen med MIN datter at nakenbilder sender man ikke til noen. Hun får ikke legge til folk hun ikke kjenner. Og jeg har full kontroll på henne i sosiale media, med hennes fulle godkjennelse.

Håper flere tar samtalen med sine barn!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.