Endelig samlet igjen

Sommerferien er på hell og Oda som har hatt noen dager hos min mamma er nå endelig hjemme. Har blitt litt feriering på henne i år, og det trengte hun.

Nå er vi i gang med å forberede skolestart, mandag begynner vi å ta tilbake hverdagen så det ikke blir så tungt å stå opp og fungere igjen. Tenårene. Jeg var på akkurat samme måte selv og kjenner meg igjen i det meste, men hun er faktisk flinkere å rydde enn jeg var. At hun ikke alltid er super i rydding sier vel en hel del om hvor elendig jeg var, nesten flaut å innrømme det. Jeg har blitt bedre da, men tilstår gjerne at det er fortsatt noe av det verste jeg vet.

Publisert med godkjenning fra storehjertet

Tilbake til dagen i dag, nå blir det kos med gjengen. Gutta har savna storesøster stort og har mye å ta igjen, og mye å fortelle. Kanskje det til og med blir litt brettspill.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.