Du vet å gjør deg upopulær

“Har ikke folk noe å snakke om så får vi vel bare gi de det” er vel ett av de motto jeg har hatt opp gjennom tiden. Sånn ble det også med gårsdagens innlegg.

Vel vi er alle forskjellig, jeg har vel bare sagt det mange har tenkt (som jeg også har fått kommentarer på). Noen må ta bladet fra munnen å si det som det er, jeg har ikke gjort det for å gjøre meg upopulær. Jeg føler heller ikke for å utdype det så mye. Føler i grunnen at det ble gjort i går. Om noen ble fornærmet og det gikk inn i hjerterota så kanskje jeg traff noe da.

Jeg velger å ikke dvele så mye ved andre sine meninger om hva jeg skriver, jeg skriver etter mine (og tydeligvis en del andre) oppfatninger. Og det står jeg for.

Tar en pause fra personlige innlegg nå, kan heller være litt overfladisk.

Når helsa blir iallfall LITT bedre så skal Oda sitt rom males og styles, malingen er iallfall innkjøpt (og godkjent!) nå og planene er lagt. Skal bli gøy å gjøre det litt mer koselig der, litt mer ungdomsrom! Tror at fjortis-to-be blir fornøyd, og ingenting gleder mammahjertet mer enn akkurat det.

Upopulær.no ?
© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.