Det som ikke dreper deg…

Vet ikke hvor jeg skal begynne engang, kunne sikkert skrevet side opp og side ned med innlegg om dagen…. MEN jeg har fullstendig mangel på energi til å få tatt bilder og en masse innlegg uten bilder blir bare kjedelig. Dessuten kan det være at det kunne blitt litt syting om hvor utrolig dårlig jeg er om dagen, derfor er det still herfra…

Det har sikkert en naturlig forklaring alt sammen, men når man er så sliten så bygger psyken opp de villeste teorier. Jeg er LIVREDD for at svaret på en av de mange undersøkelsene skal si; “du har bare 3 måneder igjen å leve”. Dramatisk ja! Men å gå å vite det er noe galt, men ikke få ett sikkert svar er slitsomt for både kropp og sjel…

Jeg kommer tilbake… etterhvert!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.