Barnehagetid

Reklame navnelapper.no

I morgen er dagen, gutta skal tilbake til barnehagen. Litt senere enn andre av ulike grunner, men nå starter hverdagen for deres skyld.

Og med barnehagestart så følger det med nye klær som skal merkes, denne gangen som de fleste andre ganger har vi brukt navnelapper.no.Har forsøkt andre merker, men vi liker disse best. De tåler rundene i vaskemaskinen helt til klærne, og den dagen klærne skal gå videre til ny eier så er det likevel ikke noe problem å rive de av.

Ettersom gutta i huset elsker filmene om Lynet McQueen så var valget klart når det skulle velges motiv, og siden vi er så heldig at de er stort sett på samme størrelse så valgte vi felles lapper til de denne gangen. Både klær og sko/støvler blir for det meste brukt om en annen.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.