SMS fra en ukjent jente

Jeg ser på telefonen at jeg har to ubesvarte anrop på messenger, samt ett “vanlig” ubesvart anrop. I tillegg har jeg fått to tekstmeldinger, begge med samme tekst så får litt inntrykk av at det haster.

Hei, er du Silje Rygh? Kan du ringe meg opp?

Vet ikke helt hva jeg tenkte, men jeg ringte iallfall. En koselig ung jente, hun var blitt kontaktet av min mann på Snapchat. Eller iallfall en som brukte hans navn. Hun syntes det var ubehagelig at en på hennes alder skulle bli kontaktet av en som kunne vært faren. For bare ett år siden var vi borti det samme. Noen har brukt hans navn, hans identitet til å kontakte damer for å gi de slibrige forslag.

Først var det damer fra bygda her, vi fikk jo beskjed om det, da følte jeg at alle skulte på meg. Liksom at de vurderte fortelle meg at mannen min var utro, at de hadde fått melding at han ville bli med de i dusjen. Krølle de over en treningsbenk nede på treningsrommet i vill seksuell omgang. Og bygdetrollet gned seg i hendene.

Stakkars jenta, hun trodde sikkert hun skulle avsløre utroskap og bli grunnen til skilsmisse. I stedet anbefalte vi henne å ta det til politiet, noe hun bekreftet var gjort dagen etterpå. Mannen har selvsagt også anmeldt dette for andre gang, politiet var litt mer villig denne gangen. Så nå håper vi få ett svar, vet at vedkommende som har gjort dette kommer til å få en sur fremtid. Og vedkommende bør få pålagt terapi. Sånne trenger hjelp.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.