Ny tur – Brundalstøylen

Mannen lider av fiskemani og er alltid på leting etter gode fiskevann, nå mente han at han hadde funnet ett som var innafor. Siden begge gutta ville bli med å prøve lykken så var det bare for mamsen også å pakke tursekken.

Heldigvis må jeg vel si så kunne man kjøre deler av veien opp til første fiskevannet, vi hadde selvsagt valgt oss ut en av de varmeste dagene på Sunnmøre. Hadde det ikke vært drikkevannskilde her så hadde vi nok hoppa rett uti, men gutta fikk fiska. Og makan til bra fiske, fisk på nesten hvert eneste kast. (Vi slapp ut alle)

På vei bort til fiskeplassen observerte vi en traktorvei og tok fatt på denne for elva som gikk ved siden av måtte jo komme fra ett sted. Traktorveien var bratt og tung å gå, men når gutta gikk uten å klage så kunne ikke jeg være noe verre. Og det beste var jo at det faktisk gikk traktorvei helt opp til det neste vannet, ingen merker å lete etter og ingen gjettekonkurranse om hvor stien gikk.

Vel opp møtte vi ett hyggelig par som tilbydde oss å låne terrassen foran hytta deres til lunsjen og kunne fortelle om gode fiskeplasser. De skulle til å dra hjem likevel så bare hyggelig om vi ville bruke terrassen. Alltid så hyggelig å møte folk på fjellet, da er alle så trivelig mot hverandre og tror ikke jeg har møtt noen som ikke har hilst. Ukjente som kjente.

Jeg blir så imponert av gutta, de går og går når vi er på tur. Prater og utforsker. Blir fascinert av de rareste ting. Gleder meg allerede til neste tur sammen med de, satser på vi får med storesøster som har vært på ferie hos tanta også da.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.