Mitt andre mål for året

Jeg hadde tidlig satt opp en sånn midlertidig liste for turer jeg skulle på i løpet av året. Ett av målene jeg hadde i fjor var å gå “over” fjellet, strekningen Sæsshauen-Skrubbnestjønna-Dravlausdalen. Enda en tur jeg har gått min siste gang!

Hvorfor siste gang? Egentlig flere grunner til det, men hovedgrunnen er dårlig merking. Jeg kom til ett skilt med pil mot Skrubbnestjønna og deretter INGEN sti, her og der fant jeg hjortetråkk, men ellers INGENTING. Hadde ikke jeg hatt appen til kommunekart (ikke sponset) og god dekning hele veien så hadde jeg aldri funnet frem! Jeg var på nippet til å gi opp flere ganger, men innerst inne bestemt på å klare det. Og det gjorde jeg!

Hvor neste tur går? Vi får se… jeg har ett lite ønske om denne toppen! Iallfall i løpet av sommeren! (Ikke de høyeste toppene jeg sikter på, men ett sted må man begynne…)

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.