Jeg trodde ikke hun ville klare det

Torsdag når jeg var på tur hjem tikket det inn en SMS fra tenåringen vår; hun ville sykle rundt hele fjorden her. Klokka var snart fem og hun ville legge ut på sykkeltur på 4,3 mil. Svarte bare kjapt ja uten å egentlig tenke meg om.

Hun er lik mammaen sin så mange planer og lite blir gjennomført, var vel derfor jeg svarte ja så seint. Tenkte hun kom til å sykle til ferga (6km) for så å snu der, men sendte likevel med henne penger til ferga…Plutselig satt hun på første ferga, så den andre… jeg fikk noen SMS underveis at hun var sliten, ondt og noen unnskyldninger til. Som sagt, hun er lik meg og unnskyldninger var vanlig når vi skal gjøre noe utenfor comfortsonen så vi fant ut at hun må tynes litt.Noen timer tok turen, men hun gjennomførte. Mestringsfølelsen hennes var til å føle på! Mammahjertet bobla over og tårene rant, å se hvor gla hun var etter å ha fullført. Ord kan bare ikke beskrive følelsen!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.