Marinade til hjorte kebab

Dette er kanskje en av de beste grillmåltidene jeg vet om. Jeg laget med hjortekjøtt, men tenker at det er like godt med annet vilt.

  • 1 løk
  • 1/2 sitron
  • 3 ss olivenolje
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ts flaksalt
  • 1 ss hakket kruspersille
  • 2 laurbærblad
  • 2 båter hvitløk
  • 1 nett småløk, feks stjerneløk
  • 800 gr hjortekjøtt

Løken skjæres i ringer, hvitløken småhakkes event kan også presse brukes. Bland dette med sitronsaft, raspet sitronskall, olje, salt, pepper, laurbær og kruspersille. Kjøttet skjæres i terninger og legges i marinaden i minst to timer. Tre kjøtt og skrellede småløk på spyd. (Om jeg bruker spyd av tre så bruker jeg å legge de i vann når jeg legger kjøttet i marinaden sånn at de ikke brenner seg)Grilles i 4-5 minutt på hver side.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.