DIY -tørketrommelballer

Å være guttemamma har i noen tilfeller sine utfordringer, som i dette tilfellet da er tørketrommelballer. Du vet, de små knallharde plastballene med pigger/nupper eller hva man må skal kalle de utvekstene på de. Iallfall, alt av baller skal kastes, og de tørketrommelballene fra butikken er ikke kjempedeilig å få midt i nøtta. Så jeg måtte finne en annen løsning, Pinterest ble min redning.

Hva man trenger?

  • Ullgarn
  • Bomullstråd (jeg brukte husholdningstråd)
  • Nylonstrømper
  • Vaskemaskin og tørketrommel

Fremgangsmåten er såre enkel:

  • Lag nøster på ca 5 cm i diameter
  • Putt nøstene i nylonstrømpene, surr mellom nøstene bomullstråden så de ikke tover seg i hverandre.
  • Vask de i vaskemaskin på høyeste temperatur (90gr på min maskin)
  • Tørk på høyeste temperatur i trommelen, siden min trommel ikke har noen gradevisning så satte jeg på 90 minutt tørketid.
  • Vips så har du ett mer miljøvennlig valg av “tørkehjelp”.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.