Jeg svikta der jeg vil lykkes aller mest

Jeg har svikta deg, og jeg er så uendelig lei meg.

Jeg har ikke vært oppmerksom nok, jeg har ikke hørt godt nok etter…

Hør her, jeg LOVER deg, jeg skal gjøre mitt aller beste for å rette opp i det. Jeg skal gjøre mitt beste for at du ikke skal ende opp der jeg har vært, jeg skal hjelpe deg. Jeg skal løfte deg.

Hver eneste dag så skal jeg fortelle deg at DU er god nok, akkurat som du er! De som prøver fortelle deg noe annet, åhhh jeg blir så sint! Det er ingenting galt med deg, INGENTING! Du er ett av de flotteste menneskene jeg vet om, det er misunnelse, sjalusi og mangel på (eller kanskje overflod av) oppmerksomhet som driver andre til å si noe annet. Ikke ta til deg alle vonde ord, du har så mye som de ikke har! Du har ett godt hjerte! En fin personlighet. Ett vakkert ansikt! Verdens fineste smil! Nydelige blågrønne øyne! Og du har en HEL familie som elsker og forguder deg!

Jeg svikta deg, men jeg lover å gjøre det godt igjen…

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.