Planlegging av kjøkkenhage

Det går mot vår, og da er det ikke lange tiden før de første frøene skal settes i jord. Planen for høsten er å kunne lage ett greit utvalg urtesalt og i tillegg litt andre krydderblandinger. Å holde pizzaen med oregano utover neste vinter er heller ikke feil så planene er mange, og jeg krysser fingre for at de overlever…

Drømmen er å få til minst en dessert med jordbær, men i fjor ble alt oppspist av snegle. Man kan vel ikke gi opp håpet av den grunn? Når det gjelder jordbærene så må jeg nok frem med sag også så de får alt det de ønsker av lys. Vi er jo ikke så bortskjemt med sol her på Sunnmøre så da må man åpne opp mest mulig for å lage forholdene bedre.

Når vi først er inne på fjorårets fadeser, må le litt inni meg bare av tanken på den store flotte blomkålplanten. Ja for planten var av den perfekte sorten, men blomkålen, nei den ene som kom av planten var på størrelse med lillefingerneglen min. Ikke smakte den annet enn bittert heller så den føyer seg inn i rekken over “Silje sine prøve prosjekt”.

Men vårløken ble veldig bra, faktisk så bra at det ble i meste laget. Men det skal vi ha i år igjen. Legger ved ett bilde av en plante som ble stående gjennom vinteren.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.