Ferie for barna eller oss voksne

Om jeg skulle planlagt en drømmeferie for meg så ville jeg sagt SYDEN tvert! For en værsyk person som meg sier ALDRI nei til sol og sommer med temperaturer over 13 grader, og i tillegg flere dager etter hverandre hvor det største problemet med matlaging er å velge hvilken restaurant man skal spise på den dagen.

Men så kommer fornuften over meg, får man ligge i ro på solsengen å nyte høye temperaturer og jobbe med brunfargen om man må løpe etter en 2åring og en 4åring hele tiden?

Tiden er inne for planlegging av sommerens ferie… Noe som nok slår an for både den dyreglade 13 åringen og gutta er nok en dyrepark, og å slå det sammen med en tur til Sabeltanns rike så blir det nok en slager! Samtidig frister det både med en tur til Legoland eller Sveriges Kolmården, så vi må bare se litt på områdene rundt om det er flere attraksjoner man kan slå sammen.

Om noen har tips så ta gjerne kontakt!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.