Det skjer ikke meg

Du vet den tanken; “Meg nei? Det skjer med andre… ingen grunn til at det skal skje meg”. Lottopremien skjer ikke meg. Perfekt liv skjer ikke meg. Ingen skjær i sjøen skjer ikke meg. Uregelmessigheter i celleprøve skjer ikke meg…. eller?

Ordene – følelsen av verden som raser sammen, frustrasjon som blir til redsel… hva betyr det? Hva nå? Er det kreft? Var dette alt liksom? Er livet over? Joda, jeg blir dramatisk når det kommer til sånt. Det er en slags forsvarsmekanisme. Det er bedre å tenke det verste så man heller kan bli positivt overrasket enn å gå på en smell.

Det har vært lange 14 dager siden jeg fikk svaret, onsdag skal jeg på sykehuset å se op saken. Jeg håper på det beste, men er forberedt…

#sjekkdeg

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.