Åpen for forandring

Reklame – men ikke betalt

Når jeg har planlagt noe så er jeg av den typen som liker å holde meg til det, men når man henter hjem en liten pjokk fra barnehagen som bare vil ligge på mammas fang, ja da må man forandre på alt som er planlagt.

Fisken som planlagt i dag ligger fremdeles i frysedisken på butikken, i stedet måtte vi gå for noe enkelt. For noen uker siden kjøpte jeg ett sett med “smaksprøver” på pannekaker fra Bodylab.

Til nå har vi testet classic, banana and coconut, chocolate chips og Cookies and cream. Av de som er prøvd likte gutta og jeg personlig best classic og banana and coconut, Oda falt for cookies and cream.

Sjokoladepålegget som fulgte med har virkelig fått føtter å gå på, barna mener det smaker Kinderegg på brødskiva. At det er sunt gjør ingen verdens ting!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.