Rommet jeg har ett elsk/hat forhold til

Jeg har ett rom i huset jeg ikke helt klarer si hva jeg føler om, det er både åpent og lyst. Der er MYE plass, men så kommer vi til det store MEN! Selv om jeg egentlig er fornøyd med det så er det så mange endringer jeg skulle gjort om jeg fikk gjøre det igjen!

Selvsagt snakker vi om kjøkkenet! Innredningen er full i god plass, men det er kanskje nettopp det som er feilen. Det at det er for mye plass å fylle opp, alt er nemlig fullt! I dag tror jeg at jeg rett og slett skal ta en opprydning her, ta ut alt jeg ikke trenger. Gå gjennom skuffer og skap, kaste det som er utgått på dato (og mest sannsynlig ikke kan brukes likevel). Sånt er jeg altfor dårlig til å gjøre, burde nok gjøre det en gang pr mnd i stedet for annenhver-tredjekvar måned. Tror faktisk rett og slett at jeg skal rydde rotekommoden også, for her snakker vi ikke roteskuff nei! Kjører på med en hel kommode! Jeg skjemmes!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.