Mye har skjedd siden sist

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne, det har skjedd så mye siden november.

Jeg har bytta jobb, sa opp en jobb jeg har trivdes så veldig veldig godt i. Vet jeg kommer til å savne mye av det, men tiden var inne for å skifte “beite”. Jeg har vært i ulønnet permisjon derfra siden august så kom nok ikke som ett sjokk for noen at jeg valgte oppsigelse for å fortsette i den jobben jeg allerede har hatt noen måneder.

Førjulstiden ble dessverre noe amputert, det var så mye jeg hadde gledet meg til, men tenker at det får jeg ta igjen i år. Desember lærte meg iallfall mye om meg selv som jeg ikke visste, desember ga meg tanker jeg ikke trodde jeg hadde eller ikke var i stand til å tenke. Desember ga meg også en ny giv, en ny motivasjon og en driv som jeg heller ikke trodde jeg hadde i meg.

Jeg gikk inn i ett nytt år med vissheten om at 2018, ja d skal bli MITT, nei VÅRT år! Jeg har så mye tanker, så mye planer, det meste er bare på papiret enda, men jeg gleder meg så til å fortelle etterhvert.

Og gjett hva? Jeg ELSKER å være tilbake i bloggmodus!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.