Jeg er tilbake!

Jeg klarer visst ikke å holde meg borte, men som mange visst har registrert så har jeg slettet mange innlegg av personlig karakter. Noen av innleggene ble slettet fordi noen følte seg krenket av de, andre av den grunn at jeg er kommet meg til ett annet sted i livet. Jeg kan fremdeles stå for alt jeg har skrevet, fortid er fortid. Mer er det egentlig ikke å si om det.

Jeg er en person som heller skriver ord enn å si dem, når ting er skrevet så kan det skrives om, slettes og forandres. Og når jeg skriver innlegg til bloggen så skriver jeg ofte en kladd som redigeres både to og tre ganger for å få ordlagt meg på en måte som ikke kan misforstås. Det som er sagt er ikke alltid like lett å få gjort noe med…

Måtte bare slenge med ett bilde av ett julepyntet hus
© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.