Tvillingmamma

Hvem hadde vel trodd dette? Kanskje aller minst vi, men så alvorlig som det høres ut er det kanskje ikke. Jeg har nemlig lært meg noe nytt de siste dagene, nemlig om pseudotvillinger. Babyverden forklarer begrepet pseudotvillinger som barn som er født med mindre enn 2års mellomrom.Gutta her i huset er det jo ganske nøyaktig 1år og 9 måneder mellom, det å få to så tette var langt fra planlagt fra vår siden. Naturen ville det annerledes, men selv om det er mye arbeid med to gutter i så tett alder så ser vi hvor knyttet de er til hverandre. Og hvor mye glede de har av hverandre! Og hvor mye Ailo hjelper til på Odin sin utvikling. Ailo slutta jo med bleier på 3års dagen sin, Odin har sittet på potte siden den tid. Så tipper på han er bleiefri lenge før han er tre. Han vil jo så gjerne gjøre det samme som storebror. Og ikke minst kunne kalle seg stor gutt som Ailo kan.

Bakdelen er vel at med to gutter så er der mye konkurranse, først å spise opp, førstemann opp trappa… Helst spise opp den andre sin mat er populært om dagen! De slår, sparker og klorer hverandre! Men heldigvis har de evne til å bli venner igjen fort!Når jeg tenker meg om er det faktisk fint å ha pseudotvillinger!

Comments are closed.