Nå er du tenåring, jenta mi

Tenk, 13 år… Tenåring. Du skal til på de beste årene i livet, og de verste! De beste fordi det er nå du oppleve, utforske, forelske deg, vokse. De verste fordi livet i disse årene er livet en karusell, oppturene og nedturene vil komme. Forelskelsen KAN føre til at du blir såret, og det vil gjøre vondt. Men da var det kanskje ikke den rette.

Det er to sangtitler jeg tenker på i denne sammenhengen, det er “free falling” og “Learning to fly”. Du kan falle eller du kan lære å fly! Jeg foreslår det siste. Og vi skal være her for deg, vi skal hjelpe deg, veilede deg.

Selv om du nå begynner å bli voksen så kan jeg ikke la vær å mimre, vi har vært gjennom så mye du og jeg. Og vi står enda, du og jeg er vi! Oss to sammen! Ja vi har gutta, men fra starten var det bare oss to.

Du, den bittelille babyen min, tenk du starta livet bare 700gram stor. Jeg var så redd jeg ikke skulle få beholde deg, men du viste oss alle! Og nå er du tenåring, jeg er tenåringsmamma!

Gratulerer med dagen, fantastiske Oda!

Vi er så uendelig glad i deg!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.