Mobbeblogging – en ny greie?

Jeg lar meg sjokkere! Alle har nok fått med seg bildet som Mammatilmichelle postet i går, og ikke minst alle reaksjonene dette har fått i sosiale media. Skal ikke si bildet verken virker troverdig eller så veldig gjennomtenkt å poste, men hallo??!

Flere store kontoer på Instagram og bloggere har tatt lignende bilder, og liret av seg de mest upassende kommentarer. Altså, kontoer og bloggere med nærmere 100000 følgere, og de blir hyllet for sine «morsomme» etterligninger. Jeg blir kvalm! Har du nærmere 100000 følgere så er du for mange ett forbilde, og du har barn du skal være en rollemodell for. Er det egentlig rart at vi har mobbing når voksne viser offentlig at dette er helt greit? Jeg sier NEI! Jeg er nok ikke en av Mammatilmichelle sine faste lesere og det blir jeg nok heller aldri, men her velger jeg altså å støtte henne. Dette er IKKE greit! Gå heller foran å vær gode eksempel, både for barn og for medmennesker! Vis at mobbing ikke er greit!

Om Anna Rasmussen har ett naturlig forhold til kropp og går naken rundt i eget hjem, eller om hun har posert til dette bilde for å provosere spiller vel ingen rolle, la henne gjøre hva som føles komfortabelt for henne! Samme tendensene såg vi for rundt fire år siden da Caroline Berg Eriksen fire dager etter fødsel postet bilde av sin perfekte kropp, misunnelsen og «hatet» var allmenn kjent! Hadde min kropp sett sånn ut fire dager etter fødsel hadde jeg også lagt ut bilde, og hadde jeg vært like «stram» som Anna Rasmussen er etter å ha fått tre barn så hadde dere fått sett meg naken også!

Comments are closed.