Meglerbesøk

Oj oj oj, vi har spennende tider i møte! Noe vi har snakket om en stund, og nå tenker vi at tiden er inne! Jeg kan ikke tro at det skulle skje så fort!Vi velger å holde kortene tett til brystet enda en stund, men en dag deler vi det. Mandag var det skolestart her på Sunnmøre, en dag Oda har brukt store deler av ferien til å grue seg for. Men hun hadde hatt en overraskende fin start på skoleåret den dagen iallfall. Ingenting gleder mammahjertet mer, og jeg håper hun endelig kan få ett fint skoleår. Det skoleåret hun gikk ut av vet jeg hun fint ville vært uten om hun kunne, og jeg skulle vel ønske at hun slapp mange av de opplevelsene jeg også. Det er så vondt å se en man elsker så inderlig høyt prøve finne alle mulige unnskyldninger for å slippe gå på skole, skjønt jeg tror kanskje de siste månedene ble litt bedre for henne enn hva starten var. Vi satser på solen skinner på oss alle nå!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.