Kan jo ikke gi meg enda…

Som kjent så har jeg hatt meg en lang periode i tenkeboksen, og greia er den; jeg kan rett og slett ikke gi meg med blogging enda. Jeg har for mye på hjertet!

Jeg må bare brette opp ermene, fokusere og skjerpe meg! Jeg har en teori om at man gir seg ikke, jeg har flere ting jeg skal skjerpe meg på og er redd for at om jeg gir meg på ett plan så er det lettere å gi seg på andre plan også. Og det har jeg faktisk jobbet for mye med meg selv til at jeg både kan og vil gjøre! Så du som tenker at kanskje var det egentlig på tide at jeg klappa igjen pcen og slutta skrive, kanskje klarer jeg å overraske deg…? På en annen side, kanskje ikke…? Det er faktisk ikke så viktig!

Jeg skriver faktisk primært for min egen del, men selvsagt blir jeg glad om andre vil lese også. Jeg skal ikke legge skjul på det faktum at jeg har kommet til ett punkt der jeg kanskje vil provosere litt. Her vi bor er det ikke til å komme bort fra at sikkert minst 90% tenker "hvem i huleste tror hun egentlig at hun er?" bare av den enkle grunn at jeg har en bloggadresse. Heia janteloven! Folk snakker jo uansett så da kan man vel like gjerne gi de noe å snakke om….??? Sveiper de innom her får de iallfall sannheten sånn at de slipper lage sin egen sannhet om meg/oss.

Comments are closed.