Jeg lurer barna

Våre barn er som så mange andre barn, de ser helst at fatet IKKE inneholder noe som ligner på grønnsaker. Men jeg tenker jo at de må få det i seg likevel. Så derfor koker jeg ihjel grønnsakene, lager puré som igjen tilsettes i maten.

I alt som har hvit saus så tilsetter jeg blomkål i sausen, dette enten det er fiskeboller, lasagne, moussaka eller annet. Når vi først er inne på moussaka og lasagne, der får jeg variert det litt og tilsetter litt gulrot og noen ganger også brokkoli i tomatsausen. Det samme gjelder ulike gryteretter.

Blomkål kan også kokes sammen med ris om man lager “korn” av den, jeg bruker å høvle den med ostehøvelen.

Gulrot blir også brukt i kjøttkaker, i pizzasausen, i spaghettisausen.

Jeg sier ikke noe om innholdet og det gjør ikke de heller…

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.