Hva vil du bli når du blir stor?

Plutselig tikka det inn en melding på telefonen min her om dagen, ei venninne som trengte hjelp til noe lite.

Lite visste jeg at det skulle få meg til å tenke tilbake på hva jeg som barn drømte om jeg skulle ble stor. Som sikkert de aller fleste jenter så drømte jeg om en karriere som frisør, iallfall til jeg ble 14-15år. Det var den ultimate drømmen, og egentlig angrer jeg litt i dag på at jeg ikke valgte den veien. Det er vel ett av de eneste yrkene du er garantert at ikke blir danka ut av netthandel.

Det var ikke dette ønskeyrket jeg tenkte tilbake på, drømmen som kom etter frisør var nemlig drømmen om å bli tatovør. Vet ikke hvor mange tegnebøker jeg har tegnet med tatoveringer i alle mulige sjangre. Min første tatovering som jeg har foreviget på kroppen tegnet jeg da jeg var 17, og på klassetur til København i 3.klasse på videregående ble den en realitet.

Drømmen om å bli tatovør blir nok aldri oppfylt, men jeg skal ta opp tegningen igjen.

Comments are closed.