Bare 4 måneder igjen til julaften

De fleste stresser nok ikke enda, selv er jeg godt i rute med tanke på julen som kommer.

Mange av julegavene har vært i boks i mange måneder allerede, de resterende har jeg en viss plan på så gavene er ikke noe stress. Fremdeles så er den verste julegaven å kjøpe den som skal være til mannen, den er en greie hvert eneste år! Og til husets ungdom!

De siste årene har det blitt spist mindre og mindre av julekakene så lista i år sier at det blir ikke mer enn som 3-4 sorter så lager jeg heller noen runde kaker som kan fryses og tas opp om det skulle komme besøk.

Nå planlegger jeg en liten “overraskelse” frem mot jul, og snart må vi vel også begynne tenke på julekort. De to siste årene har det blitt dårlig med den sorten så vi har litt å ta igjen!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.