Supermamma

Det har vært hektiske dager med mye som skjer, sånne dager da man faktisk kjenner at man lever. Jeg liker det! 

For noen uker siden hadde vi svigers på besøk her, noe jeg i utgangspunktet syns er kjempekoselig, men føler jeg må prestere litt ekstra da. Det er jo da man må være supermamma. Du vet den mammaen som sier alt riktig, gjør alt riktig, man forholder seg rolig og balansert når barna gjør ting de absolutt ikke har lov til. Rene, rolige og veloppdratte barn, vel den delen med rene passer ikke for gutta, de elsker å grave i både sand og mold. 

Supermammaer gir barna fisk til middag flere ganger pr uke, de får i seg alt nødvendig av vitaminer og mineraler til enhver tid. Supermammaer har full kontroll på at det aldri er noe som kan være tilgjengelig for barna som kan være farlig.  Sånn jevnt over så er det å være supermamma en veldig krevende jobb, men supermamma ligger ikke helt for meg. 

Jeg er en helt vanlig A4 mamma, men likevel så er jeg rimelig sikker på våres barn elsker mammaen sin uansett om hun ikke er perfekt i andres øyne, i deres øyne er jeg den beste mammaen i verden. (De sier iallfall det…)

Comments are closed.