Ukesmeny – uke 20

Jeg hadde tenkt å gi «bæng» i ukesmeny denne uken, men gjengen vil gjerne ha der klart i forkant hva som står på menyen. Og hva gjør jeg vel ikke for gjengen min?

  • Mandag: Vårruller med ris 
  • Tirsdag: Vi griller (hva avhenger av butikken)
  • Onsdag: 17.mai middag på skolen, alternativt pølser i brød  
  • Torsdag: Jeg lar svigermor bestemme i ett håp at jeg får ferdig middag etter jobb
  • Fredag: kylling chop suey eller grilling (væravhengig)
  • Lørdag: pizza
  • Søndag: biff med pommes frites og diverse annet tilbehør

Når vi først er innom dette med ukesmeny, en blogger hadde skrevet om sin ukesmeny. Hun mente det blir for personlig å dele menyen så hun laget en «fake» meny for å gi mer inspirasjon og for å være mer interessant. Jeg kan love at selv om vi kanskje har en kjedelig ukesmeny så er den iallfall 100% ærlig!

Comments are closed.