En ny start

Noen ganger tar livet en vending man ikke engang turte håpe skulle skje. 

Ett nytt kapittel, en ny start. Forhåpentligvis er det lenge til vi trenger åpne ett nytt «mørkt» kapittel, det beste hadde vært aldri, men sånt kan jeg dessverre ikke reservere meg mot. Men akkurat nå er alt bra…

Jeg beklager på det sterkeste at det aldri kom en meny for uke 21, lover å komme med en for uke 22. 

I går hadde vi en nydelig dag, temperaturer som ikke var langt unna sydenvarme. En sånn dag vi har ventet på for å få vasket Lappljung teppene og Stockholm teppet, nå er de vasket og jaggu tørka de ikke også på samme dag. Hadde jo trodd det skulle gå en uke minst å få de tørr, men nå er de både ren og tørr. Og de skal få komme på gulvet igjen når den nye sofaen kommer. Jepp, vi skal ha ny sofa… og jeg gleder meg! Denne gangen blir det ikke sort skinn!

Og sånn ellers siden sist? Ailo har hatt sitt første tannlegebesøk. Han var ikke heeeeelt happy med å gape for en helt fremmed dame, han har fått litt skrekken med munnen sin siden han slo den stygt i barnehagen. Kanskje må tannen trekkes. 

Jeg har vært supermamma siste uken, ett eget innlegg om den saken kommer.

Nå skal måltider for de neste ukene planlegges.

Comments are closed.