Du er ikke verdt tårene mine

De siste tre døgn har jeg sovet lite, men tenkt desto mer. Hvorfor lar jeg deg ødelegge? Hvorfor bryr jeg meg?

Ja så vil du ødelegge for meg da, men hvem er det som taper på det til slutt? Og hvem er det av oss som har mest å tape på det? Det er jo faktisk du! For hva i all verden skal du gjør den dagen du har brent alle broer? Da er det faktisk deg selv du har ødelagt for, ikke de du sprer galle om i dag!

Jeg snakka med en person i samme situasjon som meg mer om dagen, også denne personen sa det hadde vært fælt i starten. Men man kommer til ett punkt der man bare MÅ sette en strek, der man må begynne tenke på seg selv. Så nå «skyver» jeg deg til side, tar på meg happy skoa og gir f… i deg! Jeg føler meg ferdig med å grine over den oppførselen og den kalde skulderen du gir. Jeg skal se fremover, bli en bedre versjon av meg selv, så får du bare kjøre ditt løp!

Comments are closed.