Ferie…

Ja iallfall om en stund… I november drar vi til Tenerife. :)

Turen ble i grunnen bestemt ganske impulsivt, på under ett kvarter ble det både bestemt og bestilt tur! Vi kommer til å dra sammen med svigermor og svigerfar, i tillegg kommer også min manns bror og hans familie til å dra sammen med også, så blir familietur! Har tro på at dette blir koslig.

Det blir lillehjertet sin første sydentur så hun gleder seg jo stort, særlig dette med å være en hel uke på hotell er veldig stort for henne. Og ikke minst, hun skal få bade i basseng så mye hun vil! Men litt bekymret over at hun må ta fri fra skolen da! Så litt reflektert er hun i dette! Gleder oss til å se hvordan hun vil oppleve dette!

Vi gleder oss til stort ferie sånn generelt sett, blir bra etter ett halvår med oppussing!

Bildene er hentet fra http://www.apartamentosaguamar.com/en/

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.