Stille før stormen?

Vel det blir mye stille herfra, kanskje ett godt tegn med tanke på at da blir det gjort ting i huset. Og joda, det stemmer det! Her skjer det ting. Skulle gjerne dokumentert det med bilder, men min kjære mann har somlet bort vårt helt nye kamera… Så da må jeg nok å kjøpe nytt.. IGJEN!

Men en liten oppdatering uten bilder må jeg jo likevel ha med… Huset, bortsett fra mørkeloftet som ikke blir tatt før vi er ferdig med arbeidet, er tømt.  Låven er tømt, bæring til nytt gulv er satt opp, tilbygget er revet, min kjære og svigers er i gang med å heve taket i vedsjulet så vi kan stå oppreist uten å få store blåmerker i hodet. Godt å ha svigers på besøk. Og man jobber jo bedre når man er to og to merker jeg.  Så i neste uke begynner kjøkkentegning for fullt, GLEDER MEG!!

Ellers så har jeg funnet ett hav med Norgesglass, rundt 70 tenker jeg. Og i tillegg masse Høganas krukker. Kanskje 20 eller sånn der omkring.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.