Har ikke ord…

Som overskiften sier, jeg har ikke ord for det sjokket som terrorangrepet i Oslo og på Utøya ga meg! Eller jo, egentlig har jeg masse ord, men føler at visse ord må forbli usagt i en sånn situasjon! Tankene mine går til alle pårørende, alle de døde, de savnede og alle som har vært involvert i tragedien som har rammet ett helt land. Kan likevel ikke la være å sende spesielt varme tanker til en tidligere kollega av meg som enda ikke har fått noen bekreftelse på hva som har skjedd med hennes søte datter… Alle sterke tanker og masse håp sendes din vei, Cathrine!

(Edit 28.7.11: Kathinka ble i dag bekreftet omkommet etter massakren på Utøya. Urettferdig. Tragisk. Ja, jeg velger bruke ord som jævlig. Min dypeste medfølelse til alle etterlatte. Hvil i fred.)

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.